Aukioloajat:

6.6.-9.8. avoinna joka päivä klo 11-18.

Puuhapuisto Veijari

#temmellystakuu

Mieltä avartava aistipolku

Arki saattaa toisinaan olla yhtä häsellystä ja paikasta toiseen juoksemista. Tuntuu, ettei aina oikein ehdi tai muista jäädä hengähtämään ja nauttimaan hetkestä. Tunnelmallinen aistipolku antaa mahdollisuuden pysähtyä ja herätellä kaikki aistit.

Aistipolku kiertää koko Puiston halki. Pääset kulkemaan erilaisten alueiden ja tunnelmien läpi. Tunnet, kuinka maaperä vaihtuu juurakkoisesta polusta pehmeään nurmikkoon ja jalkojen alla kopiseviin pitkospuihin. Kuulet lintujen laulun, tuulen huminan ja virtaavan veden. Reitiltä löytyvät ohjetaulut kertovat, kuinka pääset terävöittämään aistisi. Aistipolulla kuuntelet, tunnet, näet ja haistat. Ehkäpä pysähdyt rennolle eväshetkelle, ja makuaistikin pääsee tositoimiin. Kahden reittivaihtoehdon ansiosta aistipolku soveltuu eritasoisille liikkujille lapsista senioreihin.

Aistipolku sopii erinomaisesti myös eri-ikäisille kouluryhmille opetustarkoitukseen. Jokainen osallistuja saa tehtävälapun, jonka kanssa on mielenkiintoista ja hauskaa esimerkiksi tunnistaa erilaisia puita ja kasveja. Luonnossa opiskelu on jännittävää vaihtelua luokkahuoneelle.

Aistipolun taustalla on green care -ajatus. Haluamme tämän luontoelämyksen avulla auttaa kohentamaan ihmisten elämänlaatua. Luonnolla tiedetään olevan lukuisia positiivisia vaikutuksia niin fyysiseen kuin henkiseen hyvinvointiin. Rauhoittava luontoympäristö elvyttää aisteja lisäten tarkkaavaisuutta, tarmokkuutta ja keskittymiskykyä. Tämä voi heijastua myönteisesti esimerkiksi oppimiseen ja työssä jaksamiseen.

Paketti sisältää:

aistipolku (lisämaksusta polkuun voidaan liittää eväshetki kodalla)
Henkilöt: 1–10
Kesto: 30 min tai 60 min
Hinta: 10 €/hlö (sis. alv. 24 %)

OTA yhteyttä

Tiedustelut: 0400 621 663
Sähköposti: info@puuhapuistoveijari.fi 

Osoite: Puistotie 1, 43250 Kolkanlahti