Aukioloajat:

Nähdään ensi kesänä!

Puuhapuisto Veijari

#temmellystakuu

Juhlat

Puuhapuisto Veijarissa järjestetään ikimuistoiset syntymäpäiväkutsut ja muut juhlat!

Puisto tarjoaa ainutlaatuisen miljöön juhlille sekä runsaasti vaihtoehtoja erilaiselle ohjelmalle ja yhteisille aktiviteeteille. Vauhdista pitävät voivat mennä porukalla mönkijäajolle tai polkuautoradalle, rauhaa kaipaavat voivat suunnata luontopolulle tai virkistyspuistoon ja suloisten eläinten ystävät viihtyvät varmasti yhteisessä hoitohetkessä. Tenavatuvassa pääsee järjestämään juhlat sisätiloissa, ja pienimmät juhlijat riemuitsemaan pikkupallomereen.

Meille voitte tuoda omat tarjottavat mukana tai järjestää vaikka nyyttikestit. Jos istutte mieluummin valmiiseen pöytään, onnistuu myös tämä. Teemme yhteistyötä Saarijärven Ruustinnan kanssa, ja he loihtivat mielellään herkulliset tarjottavat juhlijoille.

Mikäli olet kiinnostunut järjestämään juhlat Puuhapuisto Veijarissa, ota rohkeasti yhteyttä. Räätälöidään yhdessä juuri sankarin ja vieraiden näköinen elämyspäivä!

Juhlatiedustelut ja varaukset info@puuhapuistoveijari.fi tai 0400 621 663.

Puuhapuisto Veijarissa voi järjestää esimerkiksi

Pirtsakat pikniksynttärit

Aurinkoinen kesäpäivä, pehmoinen piknikviltti, hyvää ruokaa ja hauskoja pihapelejä. Niistä on täydellinen kesäpäivä tehty.

Vauhdikkaat mönkkärisynttärit

Synttärisankari ja hänen vieraansa pääsevät kukin vuorollaan huristelemaan pitkin mönkijärataa. Tämän jälkeen siirrytään polkuautoradalle, jossa vauhdin hurmaa koetaan itse polkien, unohtamatta kuitenkaan liikennesääntöjä. Autoilujen jälkeen on mukava istahtaa vaikka kodalle nauttimaan yhteisestä makkaranpaistohetkestä.

Tunnelmalliset kotasynttärit

Kodassa on aivan oma tunnelmansa, kun sinne kerääntyy porukalla istumaan kesä- tai syyspäivää. Ja kyllähän se itsegrillattu makkara vain maistuu hyvältä.

Suloiset eläinsynttärit

Puuhapuisto Veijarista löytyy vaikka minkänäköistä suloista eläinystävää. Eläinsynttäreillä järjestetään yhteinen eläinhetki hoitajan kanssa. Juhlijat pääsevät kuulemaan mielenkiintoisia tarinoita ja mukaan hoitamaan puiston ihastuttavia asukkeja.