Ruoka ja juoma

Puuha- ja Eläinpuistosta löytyy viihtyisä Grillikahvila, josta maittavien grilliruokien lisäksi saatavana myös kahvia, jäätelöä, juomia ja makeisia.

Kalastajakylässä on kahvila, jossa tarjollla myös mietoja alkoholijuomia. Savustetun lohesi voit nauttia savustamon pöydissä.

Puistossa voi nauttia myös omia eväitä. Grillikatoksessa ja kodassa on makkaranpaistomahdollisuus. Huom!! Puut löytyvät, mutta turvallisuussyistä tulitikkuja ei ole. Tulitikkuja voit ostaa Grillikahviolta ja lippukassalta.

Ryhmien ruokailu

Ryhmät voivat ruokailla Grillikahvilan katetulla terassilla etukäteisvarauksella. Ryhmien ruokailusta vastaa Lounashuone & Pitopalvelu Pikku-Emäntä.

Hinnat edellyttävät yhteismaksua ja etukäteisvarausta. Ruokailut laskutetaan tilattujen henkilömäärien mukaan. Yksi lämminruoka ryhmää kohden.

Ruokavaraukset s-postilla vahvistettuna viikkoa ennen saapumista (henkilömäärä (lapset/aikuiset), ruokailuaika, erityistoivomukset). Mahdolliset muutokset tilauksiin viimeistään tuloa edeltävänä päivänä klo 12 mennessä. Ryhmien ruokailuvaraukset heinäkuulle on tehtävä 29.6. mennessä.

Tarjolla on:

Lihamakaronilaatikko (M,L) hinta: aikuiset 8€/lapset 7€

Kinkkukiusaus (L,G)  hinta: aikuiset 8€/lapset 7€

Lohikiusaus (L,G) hinta: aikuiset 10€/lapset 8,50€

L=laktoositon, GL= gluteeniton, M= maidoton

  • Annokset sisältävät:
  • itsetehty vaalea vehnärouheleipä (M,L)
  • itsetehty ruisleipä
  • margariini (M,L,G)
  • tomaattilohkot, kurkkusiivut
  • mehu tai vesi

Ruoat laktoosittomia, mahdollisesti myös maidottomia ja/tai gluteenittomia. Muut ruoka-aine allergia ruoat sovittava erikseen lisähintaan.

Ruokailuun liittyvät tiedustelut ja varaukset/vahvistukset:
0400-621663 tai info@puuhapuistoveijari.fi