Tilaus- ja toimitusehdot

TILAUSEHDOT

Asiakkaan tilatessa tuotteita Puuhapuisto Veijarin verkkokaupasta, tulee hänen ilmoittaa lomakkeella pyydettävät tiedot. Tiedot tallennetaan Puuhapuisto Veijarin verkkokaupan asiakasrekisteriin. Puuhapuisto Veijari vastaa tietojen asianmukaisesta käytöstä sekä säilyttämisestä. Lisää tietoa rekisteriselosteessa.

Sitova kauppasopimus astuu voimaan, kun asiakas on jättänyt tilauksen verkkokaupan järjestelmään. Asiakas saa tilauksesta automaattisen tilausvahvistuksen. Tilausvahvistus tulee säilyttää mahdollisia jälkiselvityksiä varten. Asiakas saa lippuostoksesta tulostettavan PDF-kuitin sähköpostiinsa, joka toimii pääsylippuna puistoon. Kuittia vastaan saa pääsylippurannekkeet puiston lippukassalta. Asiakkaan tilatessa lippulahjakortin hän saa tulostettavan lahjakortin sähköpostiinsa.

Kausikortin ehdot

 • Kausikortti on henkilökohtainen (kun kortti ostetaan alle 15-vuotiaalle lapselle se sisältää
  myös yhden täysi-ikäisen huoltajan pääsyn puistoon)
 • Kausikortti on voimassa kesäkauden 2023 puiston aukioloaikojen mukaisesti
 • Kausikorttia ei saa luovuttaa kolmannelle osapuolelle
 • Kausikortti on aina esitettävä lippukassalla ennen puistoon saapumista, henkilöllisyys
  todistettava tarvittaessa
 • Puiston sääntöjen vastainen toiminta tai vahingon teko johtaa kausikortin mitätöintiin

HINNAT

Puuhapuisto Veijarin verkkokaupan tuotteiden hinnat sisältävät aina voimassa olevan arvonlisäveron.

Verkkokaupasta tilatut lipputuotteet toimitetaan asiakkaalle sähköpostiin.

MAKSUEHDOT JA MAKSUPALVELUTARJOAJA

 • Tuotteet maksetaan tilauksen yhteydessä. Maksupalvelun maksutapoja ovat kaikkien kotimaisten pankkien verkkomaksupainikkeet: Nordea, Osuuspankki, Danske Bank, Säästöpankki, Oma Säästöpankki, POP Pankki, Aktia, Handelsbanken, Ålandsbanken ja S-Pankki
 • Korttimaksaminen: Visa, Visa Electron, Mastercard, Eurocard ja American Express
 • Mobiilimaksaminen: MobilePay

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan.

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä
Puhelin: 020 718 1830
www.paytrail.com

TOIMITUSEHDOT

Puuhapuisto Veijarin lipputuotteet sekä lahjakortit toimitetaan asiakkaalle hänen ilmoittamaan sähköpostiosoitteeseen tulostettavina PDF-lippuina. Lipputuotteet ja lahjakortit vaihdetaan puistoon saavuttaessa sisäänpääsyrannekkeisiin lippukassalla.

Lipputuotteet ja lahjakortit ovat voimassa vuoden ostopäivästä, mutta huomioitavaa on, että ne on käytettävä aina meneillään olevan kauden aikana puiston aukioloaikojen puitteissa. Lipputuotteita tai lahjakortteja ei voi vaihtaa rahaksi eikä osin käytetystä lipusta voi saada rahaa takaisin.

Elämyslahjakortteja sekä ryhmälippuja ostettaessa on huomioitavaa minimiostomäärä. Elämyslahjakortin saajan on lisäksi itse varattava sopiva päivä elämyksen toteutukseen ottamalla yhteys suoraan puistoon. Muilla lipuilla ja lahjakorteilla voi saapua vapaasti haluamanaan päivänä puiston aukiolojen puitteissa.

PALAUTUKSET JA REKLAMAATIOT

Puuhapuisto Veijarin verkkokaupan tuotteilla on 14 vuorokauden palautusoikeus siitä päivästä lukien, kun tilaus on saapunut asiakkaalle, lukuun ottamatta kampanjatuotteita tai lippuja, jotka ovat voimassa vain tietyn päivän.

Palautus- tai reklamaatiotilanteessa ota yhteyttä sähköpostitse info@puuhapuistoveijari.fi.

HÄIRIÖTILANTEET

Puuhapuisto Veijari ei vastaa kolmansista osapuolista (esim.maksuntarjoajista) johtuvista ongelmista tilauksen tekemisessä tai toimituksessa. Pidätämme oikeuden olla toimittamatta tuotteita, jos esimerkiksi järjestelmävirheen vuoksi tuotteita on pystynyt ostamaan olennaisesti väärällä hinnalla. Tällöin tilaus voidaan perua ja asiakkaalle palautetaan tilauksen summa.

Puuhapuisto Veijari ei vastaa ylivoimaisesta esteestä aiheutuvista vahingoista. Ylivoimaisena esteenä pidetään yllättävää olosuhteiden muutosta, jota kohtuudella ei ole voinut ennakoida. Puuhapuisto Veijari ilmoittaa ylivoimaisesta esteestä asiakkailleen mahdollisimman pian.

Alaikäisen lupalappu PDF

Lataa alaikäisen lupalappu