Aukioloajat:

Talvitauolla

Puuhapuisto Veijari

#temmellystakuu

Ryhmät

Puuhapuisto Veijarin 10 hehtaarin puistoalue on mitä parhain ryhmäretkikohde!

Meille ovat tervetulleita kaikenlaiset ryhmät. Ryhmäksi lasketaan porukka, jossa on vähintään 15 yli 3-vuotiasta henkilöä (alle 3-vuotiaat temmeltävät meillä maksutta). Ryhmän vierailu maksetaan yhdellä maksusuorituksella.

Ryhmäretket voidaan suunnitella aina räätälöidysti juuri teidän ryhmänne tarpeiden ja mielenkiinnon mukaan. Puistosta löytyy kätevä grillikatos, tunnelmallinen kota ja ihanat piknik-alueet, joten omilla eväillä on helppo tulla. Meiltä löytyy myös vuokrattavaksi makkara- ja kaasugrillit, joilla on helppo sekä nopea valmistaa eväät isommallekin porukalle. Retkeen voidaan ostaa myös ryhmäruokailu tai käyttää puiston Grillikahvion palveluita.

Lisämaksusta retkeläiset voivat käydä ponitalutuksessa, ponikärryajelussa tai mönkijäajossa. Valvojat ja ryhmänvetäjät pääsevät veloituksetta puistoon. Ryhmäviikoilla (15.–29.5.) puisto on avoinna klo 10–16.

 

Mikäli ryhmässänne on ponitalutuksesta, kärryajelusta tai mönkijäajosta kiinnostuneita, pyydämme tulostamaan ohessa olevan lupalapun ja jakamaan sen jokaiselle alaikäiselle osallistujalle. Lupalappu tulee olla vierailulla mukana täytettynä ja huoltajan allekirjoituksella varustettuna.

Ryhmävierailuihin liittyvät tiedustelut ja varaukset ensisijaisesti sähköpostilla info@puuhapuistoveijari.fi tai 0400 621 663.

Keväällä 2020 avaamme puiston ryhmille jo perjantaina 15.5.
Tervetuloa!

Esimerkkejä ryhmähinnoista

Ryhmät 15–50 hlöä 12 €/hlö (sis.alv. 10 %)
Ryhmät yli 50 hlöä Kysy tarjous!
Ponitalutus/-kärryajo 3 €/hlö (sis. alv. 10 %)
Mönkijäajo 3 €/hlö (sis. alv. 10 %)
Ryhmäruokailu 7–10 €/hlö (sis. alv. 14 %)
Eväspaketti 3,50 €/hlö (sis. alv. 14 %), sisältää sämpylän ja mehun

Makkara- tai kaasugrilli 50 € (sis. alv. 24 %)
sisältää grillin, kaasun ja ruoanlaittovälineet koko päiväksi