Aukioloajat:

Nähdään ensi kesänä!

Puuhapuisto Veijari

#temmellystakuu

Rentoa suppailua tai rauhoittavaa joogaa

Rakastatko sinäkin levollista veden läheisyyttä ja kiireetöntä tunnelmaa? Kappelilammella pääset viettämään rattoisaa päivää vetten päällä suppaillen tai rauhallista rentoutushetkeä laiturilla joogaten.

Suppailu on superhauska harrastus vetten päällä! SUP-laudalla seistään ja edetään melomalla. Suppailu sopii monen ikäiselle ja tasoiselle liikkujalle. Laudalla voi liplatella rauhallisesti ja vain nauttia ympäristöstä tai vaikkapa joogata keskellä kirkasta lampea. Puistossa pääset testaamaan suppailua turvallisesti ja matalalla kynnyksellä. Laiturilta on mukava lähteä liikkeelle. SUP-laudan voi halutessaan myös vuokrata itselle muualle käytettäväksi, mikäli esimerkiksi mökkireissulle kaivataan uutta aktiviteettia.

Mikäli kaipaat vähän rauhallisempaa menoa, on vaihtoehtona lempeästi virtaava laiturijooga. Järjestämme joogatunnit iltaisin, joten Puistossa ei ole muita vierailijoita. Saat siis syventyä täysin hetkeen. Annamme aistien tasapainottua veden äärellä, suloisen metsikön reunustamalla terassilla, luonnon sylissä rauhoittuen. Hellät venytykset saavat kehon irrottamaan arjen kiireistä. Tämän jälkeen on hyvä olla.

Kappelilammen kuppilalla pääset halutessasi myös ruokkimaan lammen asukkeja leppoisia lohia. Nämä ystävälliset kaverit ovat innokkaita napostelijoita, ja heidän menoaan on rattoisaa seurata laiturilta tai vaikkapa SUP-laudalta.

Laiturijoogan minimiosallistujamäärä on viisi henkilöä. Joogassa tehdään lempeitä, kaikille sopivia liikkeitä. Ota mukaan oma jooga-alusta tai jumppamatto, vesipullo ja halutessasi oma viltti (paikan päällä on ylimääräisiä vilttejä) sekä joustavat ja mukavat, säähän sopivat vaatteet. Joogan ohjaa Eeva Soininen (Green Care menetelmiin erikoistunut toimintaterapeutti, Yin-joogaohjaaja, lasten- ja perhejoogan ohjaaja, Heartfull Yoga -opettajakoulutuksen opiskelija).

Paketti sisältää:

SUP-laudan käyttö ja opastus tai laiturijooga
Henkilöt: jooga min. 5 osallistujaa
Kesto: jooga 60 min
Hinta: jooga 15 €/hlö, SUP-lautakokeilu lammella 5 € / 15 min, laudan vuokraus ulkopuolelle 25 €/vrk (hinnat sis. alv. 24 %)

OTA yhteyttä

Tiedustelut: 0400 621 663
Sähköposti: info@puuhapuistoveijari.fi 

Osoite: Puistotie 1, 43250 Kolkanlahti