Aukioloajat:

6.6.-9.8. avoinna joka päivä klo 11-18.

Puuhapuisto Veijari

#temmellystakuu

Kotieläinten kodon puuhat

Kotieläinten kodossa pääset kokemaan, miltä tuntuu olla ihan oikea eläintenhoitaja! Vietä aikaa suloisten kotieläinten kanssa, ja koe, millaista voisi olla elämä maatilalla.

Aloitamme tutustumalla kodon asukkeihin – pihalla asustaa vuodenajasta riippuen minipossuja, miniheppoja, poneja, vuohia, alpakoita, kalkkunoita ja kanalan väki. Teemme yhdessä Kotieläinten kodon puuhia eläinten kanssa. Näitä ovat esimerkiksi kananmunien keräys, eläinten hoito, ruokien laittaminen ja tilojen putsaus. Päivä voi olla rauhallisen rentouttava tai kunnon hikitreeni, aivan kuten sinä haluat.

Kodon puuhat soveltuvat erinomaisesti myös senioreille ja erityisryhmille, päivän kulku suunnitellaan aina ryhmän toimintakyvyn mukaan. Piha on tasainen ja helppokulkuinen, ja sieltä löytyy tarvittaessa hyvin sateensuojia. Jos et pysty itse osallistumaan askareisiin, voit halutessasi tulla myös seuraamaan muiden puuhastelua ja nauttimaan eläinten seurasta.

Ahkeran puuhastelun jälkeen kelpaa mennä kotaan nauttimaan yhteisestä eväshetkestä. Tunnelmallisen tulen roihun äärellä on mukava pohtia yhdessä, mitä ollaankaan opittu päivän aikana ja millaisia tunnelmia kokemus herätti.

Elämyksen taustalla on green care -ajatus. Haluamme luonnon ja eläimien kautta auttaa parantamaan ihmisten hyvinvointia ja elämänlaatua. Jokaisella tulisi mielestämme olla mahdollisuus nauttia näistä asioista.

Paketti sisältää:

Kotieläinten kodon eläimiin tutustuminen, kodon puuhat, eväshetki kodassa
Henkilöt: 2–10
Kesto: 2,5 h
Hinta: 25 €/hlö (sis. alv. 24 %)

OTA yhteyttä

Tiedustelut: 0400 621 663
Sähköposti: info@puuhapuistoveijari.fi 

Osoite: Puistotie 1, 43250 Kolkanlahti