Aukioloajat:

6.6.-9.8. avoinna joka päivä klo 11-18.

Puuhapuisto Veijari

#temmellystakuu

Ikimuistoinen alpakkaelämys

Alpakka – tuo ihastuttava, pörröinen ja terapeuttinen eläin. Suloiset alpakat ovat valloittaneet monen ihmisen sydämen, ja nyt sinulla on mahdollisuus päästä tutustumaan heihin lähemmin.

Kaipaatko hengähdystaukoa arjen kiireistä, tunnetko itsesi stressaantuneeksi tai kaipaat piristystä päivääsi? Alpakoiden seurassa unohdat maailmanmenon ja saat olla läsnä ja keskittyä hetkeen. Puiston kaunis luonto ja alpakoiden hyväksyvä seura on kaikinpuolin aitoa ja pyyteetöntä.
 
Alpakkakävelyllä ei tarvitse suorittaa eikä kilpailla, riittää kun pääset yhteyteen herkän eläimen kanssa ja huomaat samalla sen oman tilan tarpeen. Molemmin puolinen kunnioitus ja toisen olemuksen hyväksyminen palkitsee. Kävelyretkellä tai viimeistään kodalle istahtaessa havaitset kuinka oma olotilasi on keventynyt ja mieliala parantunut. Luonto ja eläimet tekevät hyvää.
 
Alpakkakävelylle et tarvitse aiempaa kokemusta eläimistä. Aloitamme elämyksen tutustumalla alpakoihin heidän omassa aitauksessaan, annamme ruoat ja tämän jälkeen laitamme riimut mukaan lähteville alpakoille. Kaikki tämä tapahtuu ohjatusti tai ohjaajan toimesta. Mukaan kävelylle otamme myös pienet pussit alpakoiden herkkua, pieniä porkkanaviipaleita, joita tarjoilemme lenkkikavereillemme matkan varrella. Alpakkaelämykseen tullessasi on hyvä pukeutua säänmukaisesti ulkoiluun sopiviin varusteisiin. Alpakkaelämys räätälöidään osallistujien iän, toimintakyvyn ja toiveiden mukaiseksi.

Metsäretken jälkeen alpakat viedään lepäilemään, ja muun porukan kanssa jatketaan herkullisille kotaeväille. Tulella valmistuvat maittavat nokipannukahvit, makkarat tai vaikka muurinpohjaletut. Eväät katsotaan ryhmän toiveiden mukaan. Päivän tunnelmia on ihanaa jakaa omalla porukalla kodan hämärässä tunnelmassa.

Paketti sisältää:

alpakoihin tutustuminen, metsäkävely alpakan kanssa, eväshetki kodassa. Myynnissä ympäri vuoden.

Henkilöt: 2–8
Kesto: 2 h
Hinta: 30 €/hlö (sis. alv. 24 %), toteutetaan jos osallistujia vähintään kaksi

OTA yhteyttä

Tiedustelut: 0400 621 663
Sähköposti: info@puuhapuistoveijari.fi 

Osoite: Puistotie 1, 43250 Kolkanlahti