Aukioloajat:

7.6.-10.8. avoinna joka päivä klo 11-18.

Puuhapuisto Veijari

#temmellystakuu

Ikimuistoinen alpakkaelämys

Alpakka – tuo ihastuttava, pörröinen ja terapeuttinen eläin. Suloiset alpakat ovat valloittaneet monen ihmisen sydämen, ja nyt sinulla on mahdollisuus päästä tutustumaan heihin lähemmin.

Aloitetaan elämys tapaamalla alpakat. Katsomme yhdessä kuinka alpakoita ruokitaan ja hoidetaan, ja mahdollisuuksien mukaan pääset myös itse syöttämään alpakkaa. Tämän jälkeen lähdetään yhdessä metsäkävelylle. Pääset taluttamaan omaa alpakka-ystävääsi.

Meno alpakan kanssa on oikeaa haavekävelyä. Alpakalla ei ole kiire minnekään, ja se pysähtelee usein pohtimaan mennäänkö vai eikö mennä. Alpakka tykkää myös rouskutella metsän antimia matkan varrella. Pääset siis nauttimaan luonnosta kaikessa rauhassa ja ihmettelemään maailman menoa yhdessä alpakkasi kanssa.

Metsäretken jälkeen alpakat viedään lepäilemään, ja muun porukan kanssa jatketaan herkullisille kotaeväille. Tulella valmistuvat maittavat nokipannukahvit, makkarat tai vaikka muurinpohjaletut. Eväät katsotaan aina ryhmän toiveiden mukaan. Voimme olla mukana ohjaamassa ruoan valmistusta tai halutessanne saatte jakaa päivän tunnelmia omassa porukassa.

Paketti sisältää:

alpakoihin tutustuminen, metsäkävely alpakan kanssa, matkamuisto, eväshetki kodassa.

Henkilöt: 2–10
Kesto: 2,5 h
Hinta: 30 €/hlö (sis. alv. 24 %)

OTA yhteyttä

Tiedustelut: 0400 621 663
Sähköposti: info@puuhapuistoveijari.fi 

Osoite: Puistotie 1, 43250 Kolkanlahti