Metsäjoogaretket ja alpakkaelämykset varattavissa ympäri vuoden

Vaikka puisto on sulkenut porttinsa kesätoiminnalta ja suuremmalta yleisöltä, niin elämyksiä ja räätälöityjä yksityisvarauksia pienemmille porukoille toteutetaan ympäri vuoden. Miltä kuulostaisi esimerkiksi alpakkakävely tai metsäjoogaretki yhdistettynä tunnelmalliseen tuokioon kodan lämmössä?

Valitse itsellesi ja ryhmällesi sopiva aktiviteetti seuraavista tai yhdistä molemmat virkistyspäivän tai miksei pikkujoulujen ohjelmaksi:

METSÄJOOGARETKI

Metsäjoogaretkellä tehdään helppoja jooga-asentoja sekä luontoyhteyttä ja läsnäoloa vahvistavia harjoitteita. Metsä ja jooga yhdessä tarjoavat rentouttavan, elvyttävän ja aisteja tasapainottavan kokemuksen. Tässä, juuri nyt kaikki on hyvin, sellaisenaan.

Hinnat 90 minuutin Metsäjoogaretkelle(sisältäen Alv 24 %)

  • 2 hlöä 60€/hlö
  • 3-4 hlöä 40€/hlö
  • 5-10 hlöä 30€/hlö

Metsäjoogaretket ohjaa Eeva Soininen/LuontoSydän (Green Care menetelmiin erikoistunut toimintaterapeutti, Terveysmetsäopas, Heartful Yoga opettaja)

IKIMUISTOINEN ALPAKKAELÄMYS

Oletko aina halunnut tutustua näihin pörröisiin sydämensulattajiin lähemmin? Nyt sinulla on siihen mahdollisuus.

Kaipaatko hengähdystaukoa arjen kiireistä, tunnetko itsesi stressaantuneeksi tai kaipaat piristystä päivääsi? Alpakoiden seurassa unohdat maailman menon ja saat olla läsnä ja keskittyä hetkeen. Puiston kaunis luonto ja alpakoiden hyväksyvä seura on kaikinpuolin aitoa ja pyyteetöntä.

Alpakkakävelyllä ei tarvitse suorittaa eikä kilpailla, riittää kun pääset yhteyteen herkän eläimen kanssa ja huomaat samalla sen oman tilan tarpeen. Molemmin puolinen kunnioitus ja toisen olemuksen hyväksyminen palkitsee. Kävelyretkellä tai viimeistään kodalle istahtaessa havaitset kuinka oma olotilasi on keventynyt ja mieliala parantunut. Luonto ja eläimet tekevät hyvää.

Alpakkakävelylle et tarvitse aiempaa kokemusta eläimistä. Aloitamme elämyksen tutustumalla alpakoihin heidän omassa aitauksessaan, annamme ruoat ja tämän jälkeen laitamme riimut mukaan lähteville alpakoille. Kaikki tämä tapahtuu ohjatusti tai ohjaajan toimesta. Mukaan kävelylle otamme myös pienet pussit alpakoiden herkkua, pieniä porkkanaviipaleita, joita tarjoilemme lenkkikavereillemme matkan varrella. Alpakkaelämykseen tullessasi on hyvä pukeutua säänmukaisesti ulkoiluun sopiviin varusteisiin. Alpakkaelämys voidaan tarvittaessa räätälöidä osallistujien iän, toimintakyvyn ja toiveiden mukaiseksi.
Metsäretken jälkeen alpakat viedään lepäilemään, ja muun porukan kanssa jatketaan herkullisille kotaeväille. Tulella valmistuvat maittavat nokipannukahvit, makkarat tai vaikka muurinpohjaletut. Eväät katsotaan ryhmän toiveiden mukaan. Päivän tunnelmia on ihanaa jakaa omalla porukalla kodan hämärässä tunnelmassa.

Hinnat 2 tunnin alpakkaelämykselle (sisältäen alv 24%):

  • 30€/hlö
  • Osallistujamäärä: 2-10 hlöä

Sisältää: alpakoihin tutustuminen, alpakkakävely, eväshetki kodalla

Alpakkaelämykset ohjaa Elina Krook (yrittäjä, Puuhapuisto Veijari)

Tiedustelut ja varaukset: info@puuhapuistoveijari.fi tai 0400 621 663/Elina