Kesän 2020 eläinkerhot

ELÄINTENHOITOKERHO I 4.6-2.7.2020

Eläintenhoitokerho I on suunnattu yli 10-vuotiaille lapsille, jotka ovat kiinnostuneita oppimaan erilaisten kotieläinten ja lemmikkien hoitoa, käsittelyä sekä ruokintaa. Kerho kokoontuu yhteensä 5 kertaa. Jokaisella kerhokerralla (2h) vaihtuva teema, esim. kotieläinpihan eläimet, eksoottiset eläimet, kalat, linnut jne. Kerhon hinta on 65€ (sis. alv24%+vakuutus), varausmaksu 25€ maksetaan ilmottautumisen jälkeen.

ELÄINTENHOITOKERHO II 8.7-5.8.2020

Eläintenhoitokerho II on suunnattu 7-9-vuotiaille, eläimistä ja niiden hoitamisesta kiinnostuneille tytöille ja pojille. Kerho kokoontuu yhteensä 5 kertaa ja jokaisella kerhokerralla (1,5h) on vaihtuva teema. Kerhossa lapset pääsevät yhdessä eläintenhoitajan kanssa turvallisesti oppimaan erilaisten kotieläinten käyttäytymistä ja niiden hoitoa ja ruokintaa. Kerhon hinta 60€ (sis. alv24%+vakuutus), varausmaksu 20€ maksetaan ilmoittautumisen jälkeen. Kerhoon mahtuu yhteensä 8 osallistujaa.

Kerhojen ohjaajana toimii Veijarin yrittäjä Elina Krook. Ilmottaudu kerhoihin pian mukaan sähköpostitse info@puuhapuistoveijari.fi.