Aukioloajat:

Nähdään ensi kesänä!

Puuhapuisto Veijari

#temmellystakuu

Koe koko kattaus – kahden päivän puistoelämys

Kaksi päivää riemua, puuhaa ja temmellystä kruunattuna yöllä teltassa!

Voit muokata juuri sinun näköisesi puistoelämyksen, ja valita paketit oman mielenkiintosi mukaan. Myös ruokailuissa riittää valinnanvaraa – tuo omat eväät, nauti Puiston kotatarjoiluista tai valitse vähän lisäluksusta elämään, ja nautiskele yhteistyössä ihanan Saarijärven Ruustinnan kanssa loihdituista herkkuannoksista.

Puistoelämyksessä ei mennä tiukan aikataulun mukaan, vaan sinulla on riittävästi myös vapaa-aikaa. Näin ehdit huilata tai tutustua Puiston eläinasukkeihin ja moninaisiin aktiviteetteihin.

Puistoelämys voi koostua esimerkiksi seuraavasta paketista:

Päivä 1

  • Kotieläinten kodon puuhat

  • Aistipolku

  • Iltapala

  • Yö teltassa

Päivä 2

  • Aamupala

  • SUP-lautakokeilu tai laiturijooga

  • Alpakkaelämys

Aloitetaan päivä puuhastelemalla Kotieläinten kodossa suloisten eläinten kanssa ja ruokailemalla kodassa. Tämän jälkeen rentoudutaan aistipolulla. Päivä päätetään iltapalalla, ja yöksi pääset lepäämään puiden väliin viritettyyn telttaan.

Toinen päivä alkaa ihanasti ravitsevalla aamupalalla, sen jälkeen kelpaa suppailla tai vaihtoehtoisesti rentoutua laiturijoogan parissa. Sitten päästään tervehtimään ja taluttamaan valloittavia alpakoita. Riemun viimeistelee yhteinen eväshetki, jonka aikana on mukava jakaa tunnelmia menneistä päivistä ja puistoelämyksen kohokohdista.

Paketti sisältää:

paketit ja ruokailut oman valinnan mukaan, yöpyminen teltassa – autamme mielellämme koostamaan sinulle sopivimman elämyksen

Henkilöt: 1–4
Kesto: 2 pv + yöpyminen
Hinta: riippuu valituista aktiviteeteista sekä ruokailuista, ota yhteyttä, niin jutellaan tarkemmin!

Esimerkkipaketin hinta 120 € / 1 hlö, 200 € / 2 hlöä, 250 € / 3 hlöä, 280 € / 4 hlöä sis. aamu- ja iltapalat, muut ruokailut lisämaksusta, hinnat sis. alv. 24 %

OTA yhteyttä

Tiedustelut: 0400 621 663
Sähköposti: info@puuhapuistoveijari.fi 

Osoite: Puistotie 1, 43250 Kolkanlahti