ELÄINTENHOITOKERHOT KESÄ 2021

MINIHEPPAKERHO 17.6-15.7.2021

Kerho on suunnattu 9-15-vuotiaille heppaharrastuksesta ja suloisten miniheppojen kanssa touhuamisesta kiinnostuneille. Nimen mukaisesti kerhossa puuhaillaan puiston pikkuruisten miniheppojen kanssa. Miniatyyrihevonen on hevonen pienoiskoossa, sen kanssa on turvallista alkaa tutustuminen hevosen päivittäiseen hoitoon ja käsittelyyn.  

Kerho kokoontuu yhteensä 5 kertaa ja jokaisella kerralla on vaihtuva teema ja käymme käytännön töiden ohessa läpi myös teoriatietoa hevoseläimistäViimeisellä kerhokerralla pidämme leikkimieliset agilitykisat 

Kerhon aloituspäivä on to 17.6 klo 17.30-19.00 ja siitä eteenpäin kokoonnumme yhteensä vielä neljänä peräkkäisenä torstaina. Kerhoon otetaan yhteensä 8 osallistujaa ja se toteutuu minimissään neljällä osallistujalla. 

Kerhon hinta 70€/hlö (sis.alv 24%, tapaturmavakuutus sekä toiminnan vastuuvakuutus). Kerholaiset saavat tarkemman kerhoinfon ja laskun sähköpostiin ennen kerhon aloitusta.  

 

ELÄINTENHOITOKERHO I 14.6-12.7.2021 6-9-vuotiaat lapset 

Kerho on tarkoitettu eläimistä ja niiden hoitamisesta kiinnostuneille 6-9-vuotiaille lapsille ja se kokoontuu joka maanantai klo 17.30-19 (1,5h) yhteensä 5 kertaa. Kerhossa lapset pääsevät oppimaan turvallisesti yhdessä eläintenhoitajan kanssa puiston eläinten hoitoa sekä ruokintaa.  

Jokaisella kerhokerralla vaihtuva teema esim. kotieläinpihan eläimet, eksoottiset eläimet, linnut, akvaariot. Kerhoon otetaan max. 8 osallistujaa ja se toteutuu jos osallistujia on vähintään 4. Kerhon hinta on 70€(sis.24%alv+vakuutus). 

 

ELÄINTENHOITOKERHO II 30.6-28.7.2021 lapset yli 10-v 

Kerho on tarkoitettu eläimistä ja niiden hoitamisesta kiinnostuneille yli 10-vuotiaille lapsille ja se kokoontuu joka keskiviikko klo 17.30-19 (1,5h) yhteensä 5 kertaa. Kerhossa lapset pääsevät oppimaan turvallisesti yhdessä eläintenhoitajan kanssa puiston eläinten hoitoa, ruokintaa ja käsittelyä 

Jokaisella kerhokerralla vaihtuva teema esim. kotieläinpihan eläimet, eksoottiset eläimet, linnut, akvaariot. Kerhoon otetaan max. 8 osallistujaa ja se toteutuu jos osallistujia on vähintään 4. Kerhon hinta on 70€(sis.24%alv+vakuutus). 

 

YLEISTÄ KERHOISTA:

Kerhojen ohjaajina toimii koulutetut eläintenhoitajat sekä yrittäjä Elina Krook  (0400 621663), apuohjaajina lisäksi eläintenhoidon opiskelijoita. Kerholaiset ovat vakuutettuja järjestäjän puolesta, mutta myös oma tapaturmavakuutus on hyvä olla voimassa.

Kerhoihin ilmoittaudutaan sähköpostilla info@puuhapuistoveijari.fi. Ilmoita lapsen nimi, ikä, kerho ja vanhemman yhteystiedot sekä spostiosoite, johon kerhopostin ja laskun saa lähettää. Kerhot täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä ja varasijoille jääville voidaan ilmoittaa mahdollisista vapautuvista paikoista. 

 

NYT KAIKKI INNOKKAAT ELÄIMISTÄ KIINNOSTUNEET LAPSET MUKAAN:)