Aukioloajat:

Talvitauolla

Puuhapuisto Veijari

#temmellystakuu

Kalastajakylä

Tervetuloa tutustumaan tunnelmalliseen Kalastajakylään!

Puuhapuisto Veijarin yhteydessä sijaitsevalla Kalastajakylällä on pitkät perinteet – Kappelilampeen perustettiin onkilampi jo 1950-luvulla. Näiltä ajoilta on muistona myös Peukalopuron luontaisesti lisääntyvä puronieriäkanta. Itse Kalastajakylä on rakennettu paalutuksien avulla suoraan lammen päälle. Tunnet jatkuvasti veden läheisyyden ympärilläsi ja pääset nauttimaan kiireettömästä tunnelmasta.

Kappelilampeen istutetaan kirjolohia keväällä ja lisää pitkin kesää. Lohien koko kasvaa kesän istutusten myötä. Kalastajakylässä on helppo kalastaa, vaikka olisi ensimmäistä kertaa onki kädessä. Koko alue on katettu heittolaiturein, joissa on tilaa heittää vaikkapa perhovälineillä. Kumpparit voi jättää kotiin ja kalatkin pysyvät puhtaina. Jos nälkä yllättää kalastuksen lomassa, voit nauttia Kalastajakylän kahvion herkullisista antimista anniskeluoikeuksin.

Kalastajakylässä voit käyttää maksutta kylän välineitä (siimaonki + taikina) tai voit halutessasi tuoda omat kalastuvälineesi – kunhan muistat jättää verkot ja katiskat muita kalareissuja varten. Kappelilammen läpi virtaa kirkas vesi, ja lampi on syvä sekä lähdepitoinen. Siksi vesi pysyy kylmänä kovimmillakin helteillä. Muun muassa tästä syystä Kalastajakylän kalat maistuvat aina hyviltä.

Kalat elävät Kappelilammessa täysin luonnontilassa. Joskus lohi nappaa syöttiin hyvinkin nopeasti, ja joskus syötti ei kiinnostakaan. Kannattaa kuitenkin nauttia rauhassa Kalastajakylän leppoisasta tunnelmasta, sillä saalis on meillä aina varma. Jos omaan onkeen ei ota, saa kalan ostettua tiskiltä valmiiksi fileoituna tai savustettuna.

Kalastakylän aukioloajat päivittyvät myöhemmin.

Kalastajakylään on vapaa pääsy oman sisäänkäynnin kautta, Kolkanlahdentien puolelta.

 

Hinnat

Onkiminen ei maksa mitään, perimme vain itse saaliista maksun. Kalan hinnoittelu tapahtuu nostopainon mukaan.

Raakakalan hinta 16 €/kg (puhdistettuna)
Savustettuna 18 €/kg
Fileoituna tai savufileenä 20 €/kg

Voit myös tilata kalan etukäteen numerosta 0400 472 395.
Kalastajakylässä on käytössä maksupäätteet.