Kalastajakylä

Puuha- ja Eläinpuisto Veijarin yhteydessä sijaitsevalla Kalastajakylällä on pitkät perinteet: Kappelilampeen perustettiin onkilampi jo 1950-luvulla. Näiltä ajoilta on muistona myös Peukalopuron luontaisesti lisääntyvä puronieriäkanta.

Itse Kalastajakylä on rakennettu paalutuksien avulla suoraan lammen päälle. Kalastajakylässä on helppo kalastaa, koska koko alue on katettu heittolaiturein, joissa on tilaa heittää vaikkapa perhovälineillä. ”Nappaskengillä” pärjää Kalastajakylässä laiturien ansiosta mainiosti, kalat pysyvät lisäksi puhtaana. Kalastuksen lomassa voi nauttia kylän kahvion antimista anniskeluoikeuksin.

Kalastajakylässä voit käyttää maksutta kylän välineitä (siimaonki + taikina) tai voit tuoda omia kalastusvälineitä.

Lampi on syvä ja lähdepitoinen. Siksi vesi pysyy kylmänä kovimmillakin helteillä. Muun muassa tästä syystä Kalastajakylän kalat maistuvat aina hyviltä.

Avoinna

1.6-11.8.2019 joka päivä klo 11–18, myös juhannuksena. Kalastajakylään on vapaapääsy oman sisäänkäynnin kautta, Kolkanlahdentien puolelta.

Onkiminen ei maksa mitään, vain saaliista peritään maksu. Kalan hinnoittelu nostopainon mukaan.

Kalastajakylässä saalis on varma. Jos omaan onkeen ei ota, saa kalan ostettua tiskiltä valmiiksi fileoituna tai savustettuna!

Raakakalan hinta 16 €/kg (puhdistettuna)
Savustettu 18 €/kg
Saatavana myös fileoituna ja savufileenä 20€/kg.

Soita ja tilaa kalasi 0400 472395.

Kalastajakylässä käytössä maksupäätteet.